Ik had problemen met bestellen gelukkig was er de chat! Mijn pakje werd maar niet geleverd omdat jullie de betaling over het hoofd zagen. aangezien het een kado voor een kind was moest ik iets extra kopen en ik vind het jammer dat er omdat t toch jullie fout was geen tegemoetkoming was en ook dat ik het zelf moest uitdokteren.
Ik vond de chat heel makkelijk en vriendelijk
mijn levering is veel te laat aangekomen door een fout bij jullie, ik moest er zelf achteraan en heb bijkomende kosten gehad waarvoor geen vergoeding dus ben ik niet zo tevreden .echt jammer!
Reactie Zwembadenwebshop.nl:
Wij betreuren de gang van zaken omtrent deze bestelling. Mevrouw had een bestelling geplaatst alleen de betaling met IDeal was mislukt. Daarna had ze gekozen voor handmatig overboeken, alleen hadden wij de betaling over het hoofd gezien. Hiervoor hebben wij excuses aangeboden aan mevrouw. Wij adviseren dan ook om met IDeal te betalen. Nadat ik mevrouw op de chat gesproken had, hebben we direct actie ondernomen en de bestelling opgestuurd. Wij vinden het jammer dat het zo gegaan is en bieden mevrouw ook onze excuses aan voor de gang van zaken. Mevrouw heeft niks extra's aan ons hoeven te betalen. Ze had geen cadeau voor de verjaardag . Wij hadden het bedrag ook terug willen storten alleen mevrouw wilde het pakket alsnog ontvangen. Wij vinden het vervelend dat het zo gelopen is en wij bieden daar onze excuses voor aan. Wij proberen ten alle tijd een gepaste oplossing te bieden voor onze klanten.