Telefonisch onbereikbaar. Mailen 1x per dag terug dus voordat je meerdere vragen beantwoord hebt gekregen ben je weken verder. Incompleet instructie boekje waardoor wij weken geen gebruik hebben kunnen maken van onze warmtepomp. Wanneer wij 3 keer vragen om een telefonisch gesprek krijgen we te horen de volgende keer maar elders te kopen omdat we te veel van hen verwachten. Alles behalve netjes te woord gestaan. Uiteindelijk een echte zwembad specialist moeten inschakelen om hun product werkend te krijgen ! Dit bracht extra kosten met zich mee welke wij zeer zeker niet vergoed krijgen. Wel verkopen maar geen service !
Reactie na 1 dag op mail
Klantvriendelijk en bereikbaarheid
Reactie Zwembadenwebshop.nl:
Beste D,
Wat jammer dat je onze service niet als goed ervaart. Voor goed advies of eventuele garantie hebben wij altijd ook informatie van de klant nodig om dit goed te kunnen doen. Daarom vragen wij via de mail vaak input van de klant om dit verder te verwerken. Dit werkt het snelste en overzichtelijk. Ik zie dat mijn collega dit ook bij jou heeft gedaan.
Inderdaad is onze reactiesnelheid via de mail ook wat minder dan je van ons gewend bent, toch antwoorden we meestal binnen een dag. Gezien de drukte is dit aardig snel, maar ik snap ook dat dit wat lastig kan zijn. Maar ook omdat u zelf het product verkeerd geïnstalleerd heeft en niet de nodige informatie heeft gegeven heeft dit allemaal wat langer geduurd. Fijn dat het product werkt en ik wens u een fijne zonnige zomer toe.
Mvg Bernice
Zwembadenwebshop.nl