We hebben de winkel bezocht omdat we nadere uitleg wilden betreffende de aankoop van een inbouwzwembad. De uitleg die we hebben gekregen was heel duidelijk. De verkoopster (Sandra) was zeer behulpzaam en nam de tijd om alles op te zoeken en uit te leggen. Ze heeft haar naamkaartje meegegeven met de boodschap dat we haar altijd konden contacteren in geval van vragen en/of problemen. Dit hebben we steeds gedaan wanneer we te maken kregen met een moeilijkheid en ze heeft ons hierin steeds goed bijgestaan.
Toen tijdens het plaatsen bleek dat de skimmer er niet bij geleverd was heeft ze dit onmiddellijk rechtgezet.
Duidelijke en correcte antwoorden, voldoende kennis van zaken, ze wisten onmiddellijk welk probleem we hadden en hoe dit kon opgelost worden. Enorm hulpvaardig.
De handleiding die bij het zwembad zit kan misschien wat duidelijker opgesteld worden. Soms was het niet steeds duidelijk wat er moest gedaan worden en moesten we nauwkeurig naar de bijgevoegde tekeningen kijken om te weten wat er precies bedoeld werd.