Snelle levering. Helaas kregen we een zwembad met een lek er in, voor de "garantie" werden we doorverwezen naar Intex. Alles netjes conform verzoek ingediend waarna we geen reactie meer ontvingen. Hier ben ik erg ontevreden over, garantie is voor zaken die tijdens het gebruik onverwachts stuk gaan. Als je een lek zwembad krijgt is er helemaal geen sprake van garantie maar van een product wat niet goed was bij aflevering en verwacht ik dat zo iets zonder problemen wordt omgeruild zonder dat de verkoper ons weer naar hun leverancier doorverwijst. Het bad is nog steeds lek....
Reactie Zwembadenwebshop.nl:
Beste Herbert,
Klopt inderdaad dat de garantie bij opblaaszwembaden vanaf de easy maar ook elektrische apparaten via Intex loopt. Dit heeft verschillende redenen:
- Intex wil graag inzage en controle over de defecten (in welke batch ze zitten)
- Intex heeft de onderdelen op voorraad (wij niet, wij hebben alleen hele sets)
- Wanneer wij dit op ons zouden nemen zijn wij een derde in deze situatie, waardoor er tijd verloren gaat en er meer ruis kan ontstaan.
Helaas was het 2de mailtje van Intex naar u niet goed doorgekomen. Daarom ben ik na het lezen van deze feedback er even tussengekomen. Intex heeft gelukkig gelijk actie ondernomen en u nogmaals de mail verstuurd zodat zij u een nieuwe liner konden opsturen.
Daarna heb ik u nog een mail gestuurd of alles goed was verlopen, echter heb ik daar niks meer van vernomen.
Mvg Bernice ZwembadenWebshop.nl