Mijn ervaring is heel, maar dan ook heel slecht. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik een babyzwembadje besteld, wat nog steeds niet geleverd is. Na ongeveer een mail of 5, waar geen enkele reactie op gekomen is, heb ik deze week gebeld. De persoon ging alles nakijken en heeft beloofd de dag nadien terug te bellen......geen telefoontje gekregen. U begrijpt dat ik helemaal niet tevreden ben.....het badje werd reeds betaald en nu voel ik mij serieus bedrogen.
Geen, alleen maar zwakke
Op z’n minst de beleefdheid te hebben om te reageren als mensen een mail sturen en als ze iets beloven, dit dan ook effectief uit te voeren.
Reactie Zwembadenwebshop.nl:
Beste Esther,
Helaas was het pakket bij de post kwijt geraakt en hebben wij voor onze rekening u een nieuw badje verzonden.
Van bedrog is namelijk geen sprake daar wij gewoon een professionele organisatie zijn die per mail en telefoon altijd netjes bereikbaar zijn en graag met u kijken naar een oplossing.
Helaas is hier sprake van een situatie waar wij weinig grip op hebben, toch onze excuses voor de vertraging.
Jammer dat u na een aantal verzoeken van ons niet bereid bent om deze ongefundeerde mening te herzien.