Heb een pomp gekocht voor zwembad. Ik ben te eerlijk en geef toe dat ik pomp even aan heb gehad.
Nu is pomp ineens van mij en kan bedrijf niets meer voor me doen.
Geloof me, deze pomp was echt niet OK.
Intex heeft het redelijk opgelost, echter tevreden ben ik nog niet. Over service zwembadenshop al helemaal niet.

Geen sterke punten

-meer service en klantgericht denken.
-betere telefonische bereikbaarheid.

Reactie Zwembadenwebshop.nl:

Beste meneer,
Onlangs hebben we u nogmaals onze procedure uitgelegd inzake de garantie via Intex op de mail:
Beste meneer XXXXXXX,
Bedankt voor de feedback. Wij vinden het vervelend dat u niet blij bent hoe het proces is verlopen.
Zoals ik in mijn vorige mail ook aangaf is het een procedure dat Intex de garantie van elektrische apparaten gelijk oppakt.
Dit omdat zij en de kennis maar ook alle onderdelen op voorraad hebben.
Hierdoor kunnen ze u vaak sneller helpen en worden er minder producten verspilt.
Tevens registreren zij alle gevallen zodat ze dit kunnen communiceren naar de fabrieken waardoor de kwaliteit verbeterd wordt van de producten. Wij zullen dit proces om teleurstelling te voorkomen beter communiceren op onze kanalen.
Ik ben blij dat Intex u een nieuwe pomp heeft toegezonden en deze minder geluid maakt.
Helaas is het zo dat de wat grotere cartridge pompen meer geluid maken dan de kleinere versies.
Wij willen u een kortingscode aanbieden voor uw feedback, deze kunt u een jaar lang inwisselen en is 20 euro waard.
De vouchercode is:
XXXXXXXXXXXXX
Deze kunt u invullen bij uw bestelling. Deze kunt u verder vrij inwisselen (dus niet bij een bepaald bedrag). <einde>
Tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op gehad, maar in onze ogen is dit een goede tegemoetkoming voor uw teleurstelling. Mocht u in de toekomst wederom een pomp willen aanschaffen nodigen wij u graag uit in onze showtuin, zodat u deze kunt zien en beluisteren.
Mvg Zwembadenwebshop.nl

Score voor Zwembadenwebshop.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee