Ik bestel op 21-8-2016 een Jilong afdekzeil opblaaszwembad: Ø 300cm Blauw; deze keuze wordt op de site geboden (kleur: blauw of grijs). Ik krijg op 23-8-2016 grijs geleverd. Ik neem direct contact op via de chat. De reactie blijft uit en ik neem telefonisch contact op; ik krijg een medewerker te spreken en uit mijn ongenoegen; zij geeft aan dat er voor deze maat alleen grijs leverbaar is en niet blauw. Mijn reactie: waarom wordt deze mogelijkheid dan wel op de site geboden? En het aantal op voorraad wordt ook vermeld. Ik kan de kleur grijs ook bij Bart Smit bestellen en ben dan bijna Eur 6,00 voordeliger uit. Bij mijn bestelling geef ik een emailadres en telefoonnummer op; er kan op zijn minst contact opgenomen worden. De medewerker biedt aan om in de voorraad te kijken en mij terug te bellen. Ik ga akkoord met haar voorstel. Ik beëindig het telefoongesprek en nu pas wordt de chat beantwoord! De medewerker belt inderdaad snel terug, maar heeft geen andere mededeling: alleen leverbaar in de kleur grijs voor een bad met doorsnee 3.00 m. Ik krijg het advies om het retourformulier in te vullen, maar de reactie vanuit dit bedrijf blijft: ze begrijpen de verwarring, maar er is niets fout gegaan. Ik kan retourneren, maar retourkosten Eur 6,95 zijn voor mij. Let op: als u bestelt, is het afwachten of u uw keus wel geleverd krijgt!!

Klantvriendelijkheid van de telefonische medewerker, een oplossing probeert aan te bieden en de snelheid waarmee zij terugbelt.

Op de site aangeven als een kleur niet leverbaar is. Vooraf contact opnemen of een alternatief akkoord is.
Reactie op de chat: duurt te lang (bijna 10 min voordat er een eerste reactie komt) en de antwoorden slaan nergens op!
Bijv: een grijsafdekzeil staat mooier bij blauw dan blauw!
Ooit gehoord van: coulance?

Score voor Zwembadenwebshop.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee