Bijna alles was perfect behalve dat ik aangegeven had en ook bevestigd was dat mijn bestelling op een ander adres geleverd moest worden.De bestelling werd op mijn eigen adres afgeleverd! !Dit vond ik minder omdat het een cadeautje betrof.
Het pakket zat niet in een extra doos, wat jammer was.
Verpak de bestelling in een extra doos .
Lees de bestelling goed door wat betreft factuur adres en aflever adres, dit is bij ons fout gegaan.
Reactie Zwembadenwebshop.nl:
Beste mevrouw Hoeksta,
Allereerst onze excuses daar ons het afleveradres niet is opgevallen. Hier zullen we in de toekomst meer aandacht aan besteden dat dit ons niet ontglipt. Zeker in het geval van een cadeau is dit natuurlijk erg spijtig. Daarom willen wij u graag ook een vouchercode aanbieden voor een eventuele volgende bestelling in de toekomst (deze stuur ik u even persoonlijk toe). Dat het product niet in een omdoos zat is ons beleid ten aanzien van duurzaamheid. Wij hergebruiken dozen waar mogelijk en producten welke al in een stevige doos zitten verpakken wij niet nogmaals. Bedankt voor uw fijne review met gerichte feedback. Wij gaan weer aan de slag om onze service te verbeteren!