Er wordt niet geleverd binnen de beloofde termijn. Er wordt (herhaalderlijk!) niet teruggebeld en ze komen iedere keer weer met een ander verhaal. Geld wordt pas na 2 weken teruggestort.

Helaas niet.

Klant terugbellen als dat is beloofd en ook van de juiste informatie voorzien. Voorkomt een hoop ergernis!

Reactie Zwembadenwebshop.nl:

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij hebben uw bestelling op tijd verstuurd. Helaas is uw pakket verkeerd gesorteerd, waardoor u het niet de volgende dag binnen had. Wij hadden geen fout melding gekregen van PostNL omtrent uw zending, waardoor wij u niet tijdig konden berichten. U had ons opgebeld waar het pakket gebleven was. Wij hebben het toen voor u uitgezocht door te bellen met PostNL. Zij vertelde dat het pakket kwijt was geraakt en dat het niet meer verzonden kon worden. Wij hadden op dat moment uw zwembad niet meer op voorraad. Wij hebben u daar toen over terug gebeld. Het geld is na twee weken terug gestort op uw rekening. Wij vinden het erg vervelend hoe het is gegaan met uw bestelling, Ik hoop dat u per mail nog even contact met ons wilt opnemen, zodat we voor de toekomst nog even naar een oplossing kunnen kijken. Excuses voor de gang van zaken.

Score voor Zwembadenwebshop.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee