anoniem

Het alles in 1 pakket sprak ons erg aan en dat stuk van zorgverlening werkte soepel bij ZG. Wanneer de ene afdeling klaar was, ging dit soepel door naar het volgende. Wij waren echter minder te spreken over de inhoudelijke begeleiding. De mediator was vriendelijk, maar wij moesten wel mee gaan in het gros van het voor opgezetten format. Aanpassingen in vaste stukken tekst waren niet mogelijk (ondanks dat dit voor ons wel belangrijk was ivm fiscaliteit). De mediator was hierin standvastig en wij moesten mee gaan in het format. Daarna hadden wij een erg fijn gesprek met de financieel adviseur, in gesprek kwam hij over als een kundig persoon. Echter, de stappen daarna pakte hij niet goed op en de financiële afhandeling duurde 3 maanden. Hierbij moesten wij erg alert zijn op veranderde voorwaarden vanuit de bank en contact met de adviseur was ook moeilijk. De enige afdeling waar wij zeer over te spreken waren waren de binnendienst medewerkers. Zij reageerde snel en pakte onze vragen goed op. Al met al is het proces goed afgerond, maar wij zouden Zorgeloosch niet aanraden aan anderen.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. We zullen het dossier analyseren, en contact met je opnemen voor een toelichting op het traject.

Score voor Zorgeloosch Scheiden: 2/5