2016 beoordelingen

Ontevreden klant

Na 7 maanden zon op de zonnepanelen van Zonneplan, blijkt dat de omvormer van Zonneplan niet goed meer werkt 3 dagen na de overstap naar de energie maatschappij Zonneplan. Ook heeft de Zonneplan installatie geen defect of storing gemeld bij het Zonneplan monitoringssysteem.

Reactie Zonneplan: de melding is niet automatisch doorgekomen van omvormer en het is uw eigenschuld dat u niet dagelijks de omvormer controleert op goede werking.

Tja, meedenken dat kunnen ze niet bij Zonneplan. Verschuilen achter het toetsenbord en scripts afwerken gaat ze iig wel goed af.

Tip voor lezers. Controleer zelf uw zonnepanelen installatie van Zonneplan en vertrouw niet op de Zonneplan installatie.

Klantonvriendelijk, niet meedenkend, beloftes niet waarmaken.

Tip, vervang het personeel op de klanten service afdeling.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je installatie niet meer goed werkte en dat dit niet is opgemerkt. We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is. Een energieleverancier heeft echter geen invloed op de werking van je omvormer; dit staat los van elkaar. Bij een storing ontvangt Zonneplan in veel gevallen een melding, maar dat is in dit geval helaas niet gebeurd. We adviseren onze klanten altijd om ook zelf regelmatig de opbrengsten van hun installatie te controleren. We helpen je graag verder. Zou je contact met ons willen opnemen via service@zonneplan.nl?

Score voor Zonneplan.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Zonnepanelen, omvormer, energie contract