Frederick C.

Helaas is heb ik mijn enthousiasme door de 3 laatste bestellingen naar onder moeten bijsturen. Telkens is mijn bestelling van vòòr 16 - van voorradige artikelen - niet daags nadien geleverd. Loopt er logistiek iets fout ?

Reactie Zelektro.be:

Dag Frederick,
Bedankt voor je review. We appreciëren het dat je de tijd neemt om feedback te geven, die is voor ons erg waardevol.
Na controle van je laatste bestelling hebben we vastgesteld dat er helaas iets is misgelopen bij onze transportpartner DPD, waardoor je pakket met vertraging werd geleverd.
We hebben ook je voorlaatste bestelling nagekeken en daar geen vertraging kunnen vaststellen. Als die bestellingen via een ander account geplaatst zijn, mag je ons altijd contacteren via klantenservice@zelektro.be. We kijken het graag voor je na.
De bestelling daarvoor werd geplaatst op 25/08/2024. Omdat deze inmiddels meer dan een jaar oud is, beschikken we helaas niet langer over de trackinggegevens en kunnen we dit niet meer nakijken.
Ook voor andere vragen en/of extra informatie mag je ons steeds contacteren via klantenservice@zelektro.be.

Score voor Zelektro: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: