Ik heb een tegenvaller gehad met de chatbot. Ik had twijfels over compatibiliteit van enkele onderdelen en vroeg in de chat om dit te verhelderen. De informatie die aangereikt werd, was fout. Verkeerde stukken werden hierdoor besteld met verspilling van tijd en geld tot gevolg. Informatie van een mens kan je krijgen door te bellen. Als een chatbot geen correcte informatie kan geven, dan liever geen chatbot.
Reactie Zelektro.be:
Beste Jeroen,
Bedankt dat je de tijd neemt om dit met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je verkeerde informatie kreeg via de chatbot, met een foutieve bestelling tot gevolg. Dat is absoluut niet de bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend is.
Onze chatbot is bedoeld als eerste hulpmiddel voor basisvragen, maar bij twijfel of technische compatibiliteit raden we inderdaad aan om rechtstreeks contact op te nemen met onze productexperts. Zij kunnen veel gerichter adviseren op maat van jouw project.
We nemen je ervaring ter harte en zullen dit intern bespreken zodat we de werking van de chatbot en de communicatie errond kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je eerlijke feedback — die helpt ons om onze service te verfijnen.