Stijn

Bestellingen afhalen niet mogelijk terwijl ik daar wekelijks passeer.
40€ voor verzending op pallet terwijl ik er makkelijk zelf achter kan.

Wil iets terug sturen: kosten 8€ terwijl ik het makkelijk zelf kan terug brengen.

Deze review zou eigenlijk maar een halve ster zijn maar dan wordt hij er niet bij gezet.
Reviews onder 3 sterren worden niet weergegeven.
Zo heb je natuurlijk altijd goeie reviews!

Reactie Zelektro.be:

Beste Stijn,
Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen je frustratie en vinden het jammer dat je deze ervaring zo negatief hebt ervaren. We krijgen wel vaker de vraag over afhaling, maar om alles vlot en efficiënt te verwerken, kiezen we ervoor om onze webshop volledig te laten draaien op levering aan huis of afhaalpunten die onze postbedrijven aanbieden.
De transportkosten (zoals de €40 voor palletlevering) zijn gebaseerd op de tarieven van onze logistieke partners. We proberen die kost zo eerlijk mogelijk door te rekenen. Voor retourzendingen volgen we dezelfde logica. Wat betreft de sterren: alle reviews, positief of negatief, zijn welkom. We waarderen elke mening en nemen ze mee in onze evaluaties.
Moest je nog extra vragen of bezorgdheden hebben, mag je steeds onze klantendienst contacteren via volgend telefoonnummer of mailadres:
+ 32 3 899 65 95
klantenservice@zelektro.be
Het Zelektro-team

Score voor Zelektro: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: