2054 beoordelingen

Sadik Sari

Nooit meer!

Reactie Zeer Fraai:

Goedemiddag Sadik Sari,
Bedankt voor het schrijven van de review. We vinden het erg jammer dat u ons een slechte review geeft terwijl wij ons best doen om dit op een goede manier op te lossen. Er is telefonisch contact met u geweest en aangegeven dat er een herstelbedrijf ingezet kan worden om de kast gratis bij u te repareren. Zij nemen doorgaans binnen 10 werkdagen contact met u op. U heeft aangegeven dit niet te willen want dit duurde u te lang. Het moest binnen een week geregeld worden. Hierbij gaven wij aan dat het niet mogelijk is om dit binnen een week op te lossen. Het herstelbedrijf dient een afspraak te maken en zoals u begrijpt bent u niet de enige waarvoor er een afspraak gemaakt moet worden. Het herstelbedrijf werkt voor meerdere bedrijven en door het hele land heen.
U gaf aan dat u de kast wilt retourneren. Normaal gesproken zoals u ook in onze voorwaarden kunt lezen en waarmee u akkoord bent gegaan, dient een retour verpakt te worden in de originele verpakking, deze heeft u niet meer. Wij hebben de leverancier geïnformeerd dat u graag de kast wilt retourneren. Er is een uitzondering gemaakt om dit kosteloos bij u af te halen, terwijl u eigenlijk retourkosten dient te voldoen. Het is mogelijk om dit immers kosteloos op te lossen echter weigert u hierin mee te gaan. De kosten nemen wij op ons uit coulance omdat we dit graag positief willen afhandelen.
Vervolgens krijgen wij nu een mail van u dat u ons tot en met vrijdagavond de tijd geeft om de kast bij u af te halen. Als ons dit niet lukt stelt u zich niet verantwoordelijk. Dit vinden wij erg onprettig om op deze manier met u te communiceren. Wij stellen ons coulant op, nemen retourkosten op ons en geven akkoord dat het artikel retour mag zonder originele verpakking en nog krijgen wij een slechte review van u en bent u het niet eens met hoe wij werken. Zoals er is aangegeven krijgt u bericht wanneer de kast wordt afgehaald. Er wordt van u verwacht dat deze retour komt in de staat waarop u deze heeft ontvangen anders zijn wij genoodzaakt om alsnog kosten in te houden. U wordt op de hoogte gehouden zodra de kast retour is over het terugstorten van het aankoopbedrag.
ZeerFraai

Score voor Zeer Fraai: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee