Goede ervaring. Veel mogelijkheden en gemakkelijk bestel proces. Tips: wat betere uitleg over de mogelijkheden mbt verzending. Bijv welk format je aan moet houden in excel om adressen te uploaden. 1) Ik moest een bestand met 115 adressen opnieuw aanpassen omdat de woonplaats bij de postcode stond wat hij niet accepteerde. Als ik gelijk had geweten hoe het format in elkaar zat had ik de adressen direct goed kunnen verzamelen. 2) Betere uitleg over hoe het bestelproces werkt en in hoeverre WIJ het noteren van adressen en het verzenden ban de kaartjes uit handen kan nemen. Wat zijn de mogelijkheden? Misschien ook handig als je via WIJ postzegels kunt bestellen? 3) hoe de adressen uiteindelijk op de stickers kwamen is vrij klein. En de letters dun. Ik hoop van harte dat PostNL ze goed kan uitlezen. Hier mag een check op zitten of een minimale grote van lettertype zodat wij niet het risico lopen dat adressen niet goed leesbaar zijn.
Veel keuze en gemakkelijk bestelproces.
Reactie WIJ Geboortekaartjes:
Wat vervelend dat de uitleg niet duidelijk was en je er zoveel extra werk aan hebt gehad. Bedankt voor je feedback. We gaan je opmerkingen bekijken en het aanpassen op de website.
We hopen dat je veel plezier hebt van de geboortekaartjes.
En veel geluk toegewenst!
Groeten,
Team WIJ Geboortekaartjes