Allereerst moet ik zeggen dat ik al vaker wat bij wehkamp heb besteld en dat ik ook wel eens iets defect heb gehad wat wehkamp naar volle tevredenheid heeft opgelosd. Echter nu heb ik wel een probleem.
Je kunt bij wehkamp bestellen zonder een account aan te maken. Wanneer het mogelijk is om zonder account aan te maken te kunnen bestellen bij internetwinkels, dan doe ik eigenlijk altijd. Zo ook nu. Ik krijg een emailtje "Bedankt voor je bestelling" met hierin een overzicht wat besteld is. Een dag later wordt de bestelling afgeleverd met bijgesloten een pakbon en retourbon. So far so good. Echter ik heb nog geen factuurgehad. Weer een dag later krijg ik een mailtje dat mijn factuur klaarstaat op mijn_wehkamp.nl. Ik kan deze factuur downloaden door in te loggen met mijn account wat ik dus niet heb. Er is wel een mogelijkheid om een account te maken. Ik gebruik dus hetzelfde email adres als waarop besteld is, maar helaas. Mijn nieuw aangemaakte account heeft een ander klantnummer en ik kan hierin mijn factuur dus niet zien. Wanneer ik daarna de klantenservice bel (1 euro per gesprek) en uitleg wat het probleem is met de vraag of ze mij de factuur even kunnen mailen, krijg ik te horen dat ze zo niet werken. Ze zijn een internet bedrijf??? Ik kan mijn factuur alleen zelf downloaden. Na een half uur aan de telefoon hebben ze een wachtwoord gezet op het klantnummer wat wehkamp zelf heeft aangemaakt om mijn bestelling te kunnen verwerken.
Ik heb nu eindelijk mijn factuur, maar de wijze van werken heeft mijn 1,5 uur gekost plus nog de bel kosten. Ik vind het ronduit slecht dat Wehkamp de factuur niet gewoon meestuurd of kan mailen.
Wanneer ik aan het einde van het telefoongesprek aangeef dat ik me dit alles tijd en geld heeft gekost, komt ook geen enkele toenadering om me als klant tevreden te stemmen.