Rkhan

Waardeloos bedrijf. Ben al jaren klant, stuur spullen retour track en trace geeft ook aan dat het is ontvangen. Honderd keer contact met hun gehad, iedere keer beloofd dat het opgelost zou worden. Zondag weer contact gehad en super botte antwoord ontvangen. Ik mocht het zelf oplossen. Klacht ingediend bij Wehkamp. Ik werd gisteren beloofd dat het opgelost zou worden. Krijg ik vandaag een mail wij gaan jou retourfomulieren niet in behandeling nemen, omdat er rare incidenten in jou account hebben plaats gevonden. Net als of ik een crimineel ben en een bankrekening bij hun heb. Daarnaast aangegeven dat ik per direct moet betalen voor spullen die ik dus niet heb maar dat kan Wehkamp niet schelen.

Ongeloofelijk hoe ze omgaan met klanten echt een waardeloos bedrijf zou iedereen aanraden niet van hun te bestellen. Bestel liever bij bol.com of een van de zoveel andere webshops die er zijn.

En het enige reactie die ik krijg van werknemers die het klacht in behandeling nemen is, oh wat vervelend en voor de rest geen oplossing.

Snelle levertijden

Onvriendelijke medewerkers. Hartstikke bot

Score voor Wehkamp.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Skijas en lamp