Wát een slechte ervaringen met dit bedrijf.

Bank besteld, geleverd met diverse beschadigingen in de stof.
Retour aangemeld met omwisseling naar nieuwe bank. Vooraf aangekondigd dat de nieuwe ook meteen retour moet als deze is beschadigd.

Tweede levering ook beschadigd. Er kwamen 2 bezorgers. Eén was van een niveau, dat is ongehoord. "Nee bank kan niet mee". Over de tablet die niet direct meewerkte: "Kankerding", klagen over zijn werk: "Wollah ik zweer ik stop deze werk", onverstaanbaar en hard een buitenlandse taal spreken met zijn collega. Geen idee waar het over ging.

Goed, tweede retourlevering kon niet mee vanwege ruimtegebrek in de vrachtwagen. Op de terugweg van de dag naar depot zouden ze terugkomen (derde afspraak): nooit gebeurd. Inmiddels zat er een retoursticker op de bank van een koelvriescombinatie? Weer een halve dag zitten wachten voor niks.

Vierde afspraak maar gemaakt voor de zaterdag (we zijn inmiddels een week verder). Raad eens? Vervoerder komt nooit opdagen, ondanks door Wehkamp bevestigd tijdstip. Weer een ochtend kwijt.

Vijfde afspraak dan maar. Die kon natuurlijk ook alleen op een breed tijdvak op een werkdag wanneer mensen werken...

Wehkamp neemt klanten niet serieus. Gewoon standaardgelul dat ze het zo vervelend voor je vinden. Vijf afspraken moeten maken. Vijf keer contact met de klantenservice en een kutervaring rijker.

zie review

Score voor Wehkamp.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee