Lisa

Cadeaubon ingezet bij betaling, bestelling gedeeltelijk geretourneerd waardoor totaal verschuldigd bedrag onder het bedrag van de cadeaubon kwam. Echter om onduidelijke redenen hebben ze één bestelling in twee geknipt en hierdoor na retournering een cadeaubon grotendeels teruggestort en mag ik als nog een flink bedrag bijbetalen. Klantenservice geeft aan jammer maar helaas, cadeaubon kunnen ze niet verwerken achteraf ondanks dat ik dit niet zelf gedaan heb, kan een klacht indienen. Klacht ingediend en zelfs daar doen ze hun werk niet goed: ik zou zelf 2 verschillende bestellingen hebben gedaan. Kan bewijzen dat dit niet zo was gelukkig, maar maakt de ervaring nog waardelozer. En een oplossing ho maar. Geldklopperij, weigeren hand in eigen boezem te steken en geen excuses. Ontzettend slecht voor een bedrijf van dit formaat, pas op voor de boeven van wehkamp die graag dubbel geld zien (cadeaubon is natuurlijk al betaald, en dan ook nog factuur indienen). Jammer om zo een klant kwijt te raken.

Betere klachtverwerking, meezoeken naar een oplossing zeker als het probleem niet fout van de klant is.

Score voor Wehkamp.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Neutra billendoekjes, pampers