A Blok

Ik ben al jaren vaste klant van Wehkamp en heb geen klagen over hetgeen ik altijd bij hun kocht.
Tot dat mijn dochter er een 2 x 1 pers dekbed kocht van 140/220 toe de bestelling werd geleverd bleek dat er 1 dekbed bij zat wat maar 2 M was. Gebeld met wehkamp geen probleem doe maar retour en u krijgt een nieuwe, maar de nieuwe bleek ook weer een korte te zijn. Wij gebeld en netjes behandeld wij moesten het dekbed retour doen en dan kregen wij een andere en voor de problemen kreeg mijn dochter een cadeaubon voor het ongemak. Maar tot onze verbazing was het volgende dekbed weer een korte
dus wij werr gebeld van hoe zit dat nu. De mevr aan de tel ging het uit zoeken. Zei kwam terug met het antwoord dat het haar speet maar het langere dekbed was niet leverbaar meer. Maar wat nu want mijn dochter had het dekbed nodig toe deed de mevr een voorstel stuur het dekbed maar retour. Ja maar dan hebben we niks de mevr had een ander dekbed wat wel leverbaar was maar wel wat duuder was maar zei ze ik ga even overleggen. Ze kwam terug met het volgende wij hadden al een cadeaubon gehad en dan kregen we er nog één bij voor het ongemak en dan kon ze het duurdere dekbed precies kopen.
Wij vonden het een geweldige oplossing. Inmiddels zijn de nieuwe dekbedden ontvangen en we zijn er super blij mee.
Super bedankt WEHKAMP dat er altijd naar een oplossing word gezocht. Dus wat ons betreft ga zo door WEHKAMP dan sta je voor ons in de top 1.
??????????????????????????

Zie hierboven geschreven.

Geen verbeter punten

Score voor Wehkamp.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Dekbedden