De eerste bestelling (vooraf betaald) die ik heb geplaatst hadden we na twee dagen binnen (dag te laat) kan gebeuren. Schoenen bleken een maat te groot en heb per telefoon een ruiling kunnen regelen en zou de volgede gad de goede maat ontvangen en de te grote maat terug meegegeven aan de bezorger. Deze laatste levering is rampzalig geweest. Ben ik niet gewend.. Sterker nog, ik heb mijn bestelling NIET ontvangen. De DHL-bezorger heeft twee maal aangegeven dat wij niet thuis waren. Dit is niet waar en waren gewoon thuis! Ik heb zelfs de bel getest gezien ik bijna aan mezelf begon te twijfelen of deze het niet meer deed. Ook raar is dat er geen berichtje van de DHL-bezorger in de brievenbus lag van “we hebben je gemist”. Ik heb direct Wehkamp gebeld en mijn verhaal verteld. Ik ben netjes tw woord gestaan. Alleen kon hij mij niet de schoenen meer beloven gezien ze nu uitverkocht zijn. Tevens moet ik de eerste bestelling nu zelf afleveren bij een DHL-afhaalpunt. Ik ben erg teleurgesteld en heb nu nog steeds niet mijn schoenen die ik zo graag had willen hebben! Ik heb ook een klacht ingediend bij de DHL.
Duidelijk, overzichtelijk geen onverwachtse kosten