Ik bestel bij jullie voornamelijk kleding. Omdat jullie een groot assortment plus mode hebben met altijd wel wat leuks. En wehkamp eigen merk heeft er ook altijd iets leuks bij zitten. Verder nog geen contact hoeven te maken met klantenservice. Want tot dusver geen vragen gehad voor jullie. (Geen incidenten)
Makkelijke levering bij een DHL afhaalpunt. Met een sms bericht zo opgehaald. En fijn bij het uitzoeken van sommige kleding dat je op zoek mijn maat kan klikken. Zo kan je gerichter bestellen en heb je minder retouren.
Verder vind het betaalgemak van achteraf betalen een zeer prettig goedwerkend systeem!
Soms krijg ik een sms bericht dat ik mijn pakketje niet moet vergeten bij mijn DHL afhaalpunt en dan heb ik bijvoorbeeld een half uur ervoor het al op gehaald.
Verder waar het mogelijk is nog wat scherper kunnen kijken naar een kledingstuk doormiddel van inzoomen. Want je kan inzoomen maar het beeld wordt niet scherper. Waardoor het bij sommige prints niet geheel duidelijk te zien hoe het er uit ziet. Dit vind ik toch wel zeer bepalend in mijn uiteindelijke beoordeling.