De bezorging was waardeloos. Ik heb een Playstation besteld inclusief game en abbonement als bundel. De Playstation zou geleverd worden thuis, maar aangezien ik moest werken diezelfde ochtend nog doorgegeven dat ik het ging ophalen DHL servicepunt. Zonder mij vantevoren op de hoogte te brengen dat het dan een dag later pas opgehaald kon worden, moest ik hier zelf achterkomen om 9 uur savonds contact op te nemen met Wehkamp. De volgende dag ben ik de spullen gaan halen en hier bleek dat het spel en het abbonement er niet bijzaten. Ze zouden het gaan nasturen. Uiteindelijk lag de week erna het spel en het abbonement op de deurmat met een bevestiging in de email dat ik de volgende dag alsnog alles zou krijgen. Ik nam contact op dat ik het een week later alsnog binnen heb gekregen, ze zouden de herbestelling van het spel en abbonement annuleren. Vandaag alsnog de herbestelling binnengekregen, zonder de mogelijk te hebben gehad het te weigeren aangezien het door de brievenbus kwam. Nu ik zie dat dit ook nog eens is doorbelast heb ik geen goed woord over de service en afhandeling van deze klacht.
Betalen in termijnen
Bezorging en communicatie onderling