How to be single

Mijn man heeft een zwembroek besteld bij de wehkamp. De service is voor .. Besteld de volgende dag in huis. De volgende dag was er niks. De klantenservice gebeld. Sorry meneer er was een storing bij DHL hij is er morgen. 4 dagen later? Nog niks. De klantenservice gebeld. Sorry meneer we zijn hem kwijt, we kunnen een nieuwe opsturen maar dan moet u hem wel even nog een keer betalen. Pardon? Jullie zijn hem kwijt en wij moeten twee keer betalen? Na veel pijn en moeite is er een nieuwe opgestuurd. Na deze eindelijk te hebben ontvangen bleek hij niet te passen. Keurig netjes de broek terug gestuurd. Ontvangstbevestiging gehad, maar geen geld terug. Na een week gebeld. Sorry meneer het verzoek staat klaar het word overgemaakt. Weer een week later dacht ik en nu ben ik het beu en ik bel zelf. (ZEER ONVRIENDELIJKE) mevr van de klantenservice: maar mevrouw, u heeft een broek terug gestuurd die u helemaal niet betaald heeft... Dus u krijgt ook niks terug. Omdat de wehkamp de boel dus kwijtraakt en zich in de eerste instantie al niet een de afspraak kan houden krijgt de klant het geld niet terug? Na weer lullen als brugman moet ik nu binnen 6 werkdagen het geld terug krijgen. En zijn we dus anderhalve maand met een fucking zwembroek bezig geweest. Ik ben benieuwd of ze het nu wel overmaken maar het vertrouwen in de wehkamp is 0,0 en ik raad iedereen aan koop ergens anders!!!!!

Groot assortiment

De boel sluiten en stoppen met mensen op te lichten.

Score voor Wehkamp.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Zwembroek