André

Veel punten van kritiek, helaas. En dat heeft met name met de frontoffice te maken. 1e: ik bestelde en wilde betalen met Visa. Dat lukte niet. Een storing bij Watch2Day maar werd telkenmale ontkent.. 2e: vervolgens met de telefoon naar watch2day. Lukte niet. Het was te druk; 3e: vervolgens per email. Pas dagen later een reactie met de mededeling dat ik het nog maar eens moest proberen en/of een account moest aanmaken. WElnu, ik wilde geen acount aanmaken. Ik heb geen zin in al die spammail 4e: vervolgens weer proberen maar dan met een andere kaaart. Lukt ook niet 5e: vervolgens weer aan de telefoon en via email. Pas dagen later een reactie. Ik moest toch een account aanmaken. Dat dan maar gedaan. 6e: toen kwam de bestelling heel snel binnen. Chapou! 6e: afijn, het bandje was natuurlijk te wijd. Telefoon gepakt en gevraagd. Antwoord: dat moest ik zelf oplossen of anders een zogeheten setje.. bestellen. Een apparaat om je band in te korten. Nou ja... Al met al: bestelling veel te laat. Slechte bereikbaarheid klantenservice. Idiote voorstellen.

Ik weet niet of ik nog eens ga bestellen.

Score voor Watch2Day: 2/5
Zou je ons aanbevelen bij anderen? Ja
Aangekocht product: