Sturen dingen op zonder eerst een afspraak te maken zoals beloofd. Vervolgens met het eerste plankje al meteen ellende: te weinig excenterbus schroeven en degene die je moet gebruiken passen niet. Flink met een hamer op moeten slaan en natuurlijk de andere kant daardoor beschadigd. Het zijn wel degelijk de onderdelen die op dit plankje moeten, tien keer gecontroleerd. Bij een andere plank vallen ze er zo in zoals het hoort. En natuurlijk op zaterdag niet bereikbaar.
Reactie Wastoren:
Beste Davy, Allereerst; bedankt voor jouw uitgebreide en eerlijke review. Bij toeval zag ik jouw review op zaterdag binnen komen, want het klopt dat wij dan eigenlijk dicht zijn. Wij hebben die dag nog gelijk met elkaar gebeld om te bespreken hoe we dit kunnen oplossen. Namelijk door ons te laten weten wat je mist en wat er beschadigd is, dan kunnen wij dit kosteloos jouw kant op sturen zodat je rustig verder kan met de opbouw van jouw kasten. Nu heb ik net even bij mijn collega's geïnformeerd en begreep ik dat zij nog geen mail van jou hebben ontvangen, klopt dat? Wij horen nog graag van je zodat we dit netjes kunnen oplossen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren