Wastoren

2036 beoordelingen

Richard

Enorm bouwpakket ontvangen voor vier kastjes. Alles moet je in elkaar zetten, net als met IKEA. Gaatjes niet of niet goed voorgeboord. Daardoor meerdere beschadigingen aan de kast die toch ook niet echt goedkoop was. Wij hebben de zwarte kasten besteld en dat is eenvoudig spaanplaat met heel dun fineer. Panelen zijn niet helemaal schoon. Achteraf had ik dit beter nooit gekocht; plaatjes op de website zijn veel beter dan in het echt. Bouwpakketten komen uit het oosten van het land. Heb weken moeten wachten tot het gebracht werd door een externe transporteur. Schoolvoorbeeld van goeie marketing en slechte product.

Reactie Wastoren:

Dag Richard, we vinden het ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van onze kasten en het verloop van de levering. Nogmaals onze excuses daarvoor. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze processen en nemen deze feedback daar zeker in mee. We zullen op korte termijn persoonlijk contact met je op nemen om samen naar een passende oplossing te kijken.
We hebben inmiddels contact gehad en hopen dat dit u verder heeft geholpen. Mocht u tijdens het monteren van de overige kasten problemen ervaren, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en om samen tot een goede oplossing te komen.
Met vriendelijke groet, Ilse - Team Wastoren

Score voor Wastoren: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Wastoren