De configurator biedt opties die niet in werkelijkheid in elkaar te zetten zijn. Je kan kasten stapelen maar die blijken in werkelijkheid dan niet aan elkaar vast te zetten te zijn.
Het bedrijf biedt hier geen oplossing voor en zegt puur dat je het maar op moet lossen door schroeven door het hout te tappen, in plaats van in de daarvoor bestemde gaten.
Er zit absoluut nul welwillendheid in het bedrijf om tot een oplossing te komen en geen enkel begrip voor dat je van hun verwacht dat hun configurator doet waarvoor zoiets gemaakt is.
Reactie Wastoren:
Beste meneer Wybe, Allereerst; hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons! Nadat u deze review heeft achtergelaten hebben wij gelijk geprobeerd contact op te zoeken met u. Omdat we u niet in het systeem konden terugvinden, want de bestelling is geplaatst onder een andere naam, hebben we dit eerst alleen per mail kunnen doen. Fijn dat u hierop heeft gereageerd en dat ik daardoor telefonisch contact heb kunnen opnemen met jullie.
Wij vinden het heel erg vervelend dat het overkwam alsof wij geen begrip hadden voor de situatie, dit is niet onze bedoeling geweest. Mijn collega's hebben in de mails naar u geprobeerd toe te lichten hoe u het kan monteren en daarmee oplossen. Echter werd er inderdaad niet uitgelegd waardoor er geen voorgeboorde gaten in zitten. Dit komt omdat deze klepkasten ook worden verkocht zonder nóg een klepkast erop en we het zonde vinden voor die situaties om zichtbare gaten in het paneel te maken. Lang verhaal kort; ik hoop door jullie nog even telefonisch te hebben gesproken wel het ea te hebben kunnen verduidelijken en dat jullie daardoor een beter beeld hebben over waarom deze keuzes zijn gemaakt. Ook hoop ik dat jullie wel zullen genieten van het eindresultaat ! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren