Aangezien jullie mijn originele verzekering niet meer aanbieden moest ik overstappen. Ik weet niet of dit een succes is. Het is een bezuiniging en ik vraag me dan ook sterk af of deze verzekering nog zinnig is.
Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?
Ik moest mijn oude verzekering berindigen en van de huidige verzekering wordt gezegd dat het een goede vervanger is: ik vertrouw als lid op de juistheid vN dit advies op grond van vroegere ervaringen. De veranderingen in de verzekering wij@en op een slimme verandering waarvan niet duidelijk is of dit in het voordeel van de leden is.
Hebt u nog tips of verbeterpunten?
Dat de klantvriendelijkheid goed is wil niet zeggen dat het product goed blijft u kunt alleevriendelijkst nee zeggen maar nee blijft nee en dat is zo ongeveer waarom ik denk dat het weggegooid geld is deze rechtsbijstandsverzekeringen. Ik snap niet wat er wel en niet gedekt wordt . Wat duidelijk is is dat hij niet half zoveel dekt als de verzekering die ik had bij jullie. Jammer dat vvaa in de kleine lettertjes aktie meegaat met de rest van de bedrijven.