Wij hebben tijdens het traject niet gezeurd omdat het niet om een crisissituatie zoals keteluitval o.i.d. ging. Daarom verwachten wij ook een fatsoenlijke reactie van de klachtenafdeling van Volta. Dat lijkt ons passend en normaal. Dus de belangrijkste tip: behandel een klant die je binnen hebt gehaald met net zoveel respect als een klant die je binnen wilt halen. Suggestie om de afdeling Klachtenbehandeling eens te evalueren. Wat is het doel hiervan als er geen reactie komt dan een standaardmail dat er snel een reactie komt.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
wij geven een onvoldoende omdat:
* de planning rondom de service afspraken bij ons erg moeizaam en slecht verlopen zijn door fouten bij Volta.
* we hierdoor zelf veel tijd kwijt waren in wachten op monteurs die niet kwamen of met de foute materialen waardoor afspraak opnieuw gemaakt moest worden
* het hele traject van onze 1e servicebeurt tot het uiteindelijk klaar was, duurde van 12 mei tot 2 september
*we hierover op 28 juli een klacht ingediend en hier nooit (!) een reactie op gekregen
*we hebben op 26 augustus weer een mail gestuurd waarop we de reactie kregen dat er binnen 24 uur een reactie zou komen toegespitst op onze situatie
* dus nee, op dit moment zouden we geen servicecontract bij Volta aanbevelen
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
Alles wat we positief beoordelen heeft te maken met de vriendelijkheid en bereidheid vd monteurs om te komen tot een oplossing. Maar aan de meeste zaken konden zij ook niet veel veranderen.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je ervaring niet volledig aan jouw verwachtingen voldeed. We doen ons best om de service te verbeteren en zullen dit verder afhandelen via de ingediende klacht.