Mailen of bellen voordat een aangetekende brief wordt gestuurd.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Monteur die vandaag aanwezig was, was erg prettig in de omgang. Hij bood advies en uitleg, was erg beleefd. De brief die we kregen om toto deze afspraak te komen was echter lichtelijk irritant. Een aangetekende versie omdat we niet hadden gereageerd op eerdere brieven. Eerdere brieven zijn nooit door ons ontvangen, vandaar de irritatie. Hoe dan ook: onze installatie is weer schoon en geoptimaliseerd, daar zijn we blij mee.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Persoonlijk advies, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
De vriendelijkheid en kennis van de monteur.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw reactie. Door uw ervaring te delen kunnen wij altijd blijven streven naar een betere dienstverlening. Wij zijn erg blij met u als klant en vinden het fijn dat u de tijd en moeite genomen heeft om een review te plaatsen. Vervelend dat u de aangetekende brief als vervelend ervaren hebt. Binnen ons systeem is het een zekerheid dat er geen adressen overgeslagen worden voor onderhoud. Uw feedback wordt intern teruggekoppeld.