Afspraken nakomen na telefonisch overleg en geen schade veroorzaken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
De slang van het condenswater heeft de monteur losgemaakt van de afvoer naar de riolering en niet terug geplaatst. Daardoor ontstond en waterlekkage in de woonkamer.water is door de muur van boven door de leiding van de thermostaat in de woonkamer gekomen.
Daardoor is in de woonkamer de thermostaat loskomen te zitten.
Het water stond in de woonkamer, waardoor de schuifdeur niet meer dicht gaat. Drie keer gebeld en geen antwoord gekregen. Tapijt was helemaal nat. Ik verwacht een goede oplossing en dat dit gemaakt wordt. Ik betaal voor de servicecontract per maand 19,08 EUR , en ben nu in problemen veroorzaakt door jullie.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Weinig
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Dank voor uw feedback. Wij vinden het erg jammer dat u niet naar tevredenheid geholpen bent door toedoen van de monteur. Wij doen ons best zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen om problemen te beperken. Uw ervaring leert ons weer bij. Fijn dat u het zelf heeft opgelost en hopen u in de toekomst beter en met meer deskundigheid te kunnen helpen.