De kennis en kunde van de binnendienst ligt niet in lijn met de kennis van de monteurs. De monteurs geven aan dat zaken niet mogelijk zijn welke ik vervolgens aan de binnendienst heb gemeld. De binnendienst geeft dan een volledig ander antwoord.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

De service is zwaar ondermaats. Ik heb inmiddels al 10 keer telefonisch contact gehad om een afspraak in te plannen om de installatie af te ronden. Na 10 keer bellen is er eindelijk een afspraak gepland.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs zijn ontzettend aardig en behulpzaam

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over onze communicatie en bereikbaarheid. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en duidelijk geholpen te worden, en het is vervelend dat dit in uw geval niet goed is verlopen.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren.

Score voor Volta NXT cv-ketels: 1/5