Hallo, het heeft geen zin om een recensie te schrijven; die zal sowieso negatief zijn. Ik heb slechts een deel van de bestelling ontvangen, zonder bubbeltjesplastic. Ik heb hierover geschreven, maar er is niets mee gebeurd.
Welk artikel mist je nog?
bubbeltjesplastic
Reactie VerpakkingenXL:
Beste Ewelina & Piotr,
Wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet compleet was en dat jullie het gevoel hadden dat er niets met de melding werd gedaan.
Deze review overvalt ons echter een beetje. We hebben namelijk meerdere keren geprobeerd om via e-mail en telefoon contact te leggen om dit op te lossen, maar we kregen helaas geen reactie. Gelukkig is er na aanleiding van een telefoontje van een collega van jullie nu eindelijk contact geweest.
Op basis van dat gesprek hebben we direct een nieuwe rol bubbeltjesplastic naar jullie opgestuurd. We hebben toen ook gevraagd om nog even opnieuw met jullie in contact te komen om het verder goed op te lossen, maar tot op heden hebben we jullie helaas niet meer kunnen bereiken. We horen het dan ook graag als we nog iets voor jullie kunnen betekenen.