The Sandman Coatings

Ik ben het grondig beu dat webshops bij een product zetten vóór 23u59 besteld, morgen geleverd. Dat als ik iets dringend nodig heb, ik mijn keuze van webshop daarvan laat afhangen en dan alsnog een week later dat product niet ontvangen heb. In mijn ogen is dit gewoon een verkooptruc en grove leugen.

Juiste levertijden vermelden.

Welk artikel mist je nog?

Schuimfolierollen

Reactie VerpakkingenXL:

Beste The Sandman Coatings,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons enorm te horen dat je de schuimfolierollen nog niet hebt ontvangen, zeker omdat je de keuze voor onze webshop hebt gebaseerd op de levertijd.
Ik wil graag benadrukken dat de belofte "Vóór 23:59 besteld, morgen geleverd" bij ons absoluut geen loze verkooptruc is. We communiceren de voorraadstatus van onze artikelen altijd naar waarheid; als een product niet direct leverbaar is, staat dit specifiek aangegeven op de productpagina zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Dat je na een week nog niets hebt ontvangen, is dan ook absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Er lijkt hier iets flink mis te zijn gegaan in het proces en dat willen we graag tot op de bodem uitzoeken en direct voor je oplossen.
Zou je je bestelnummer met ons willen delen? Je mag dit ook sturen naar info@verpakkingenxl.nl t.a.v. de klantenservice, dan kijken we direct waar de zending is gebleven en hoe we dit recht kunnen zetten.
Team VerpakkingenXL

Score voor VerpakkingenXL.nl: 1.5/5
Zou jij ons bedrijf aanbevelen? Nee