In eerste instantie prima service. Maar hang je rolgordijnen niet in de zon of voor een ventilatie rooster, want dat laat vreselijke vlekken achter. Vliegjes tussen het gordijn ook laten zitten, want haal je die weg met een wat vochtige doek, krijg je ook vlekken, nee dat moest met een droge doek, nou haal die vastgeplakte vliegjes maar eens weg met een droge doek, dat kan niet! Het is dus van slechte kwaliteit, als je er niet eens voorzichtig een vochtige doek over kan halen. Dat er word gezegd, dat als ze verkleuren door de zon, ze zelfs geruild mogen worden, is een leugen, na mijn soortgelijke klacht waren ze toch in ene niet thuis! Toen ik mijn klacht bij Veneta neer legde (verkleuring/ rare vlekken van boven tot onder net waar het ventilatierooster zit, aan een kant dus van het rolgordijn) werd ik ervan beticht ze met agressief schoonmaakmiddel te hebben schoon gemaakt, echt schandalig! Dus die konden na een jaar de prullenbak in, ik zou zeggen, zoek een ander ‘beter’ bedrijf want deze verzint er van alles bij, service tot aan de deur!
Opvallende sterke punten:
Kan ik even zo gauw niet bedenken
Reactie Veneta:
Beste,
Natuurlijk vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor.
De adviseur die destijds bij je langs is geweest heeft inmiddels hiervoor contact met je opgenomen.
Desiree - Veneta.com