Veneta

Kwaliteit

Gerardo

Op 3 februari 2025 had ik een afspraak met vriendelijke Fabio als adviseur van Veneta. Keurig op tijd kreeg ik van Fabio van tevoren een telefoontje dat hij binnen 10 minuten bij mij was. Fabio adviseerde mij een witte voering te nemen voor mijn antraciet kleurige verduisterende gordijnen, omdat wit zomers de zon weerkaatst en mijn achterkamer en keuken die op het zuiden liggen. Al mijn 6 verduisterende gordijnen voor de beneden verdieping werden nauwkeurig ingemeten. Ook werd keurig door Fabio 5% korting verwerkt op mijn factuur, omdat er een actie was die geldig was t/m 16 februari 2025 op gordijnen die via een adviseur werden gekocht. Fabio vertelde mij dat de levering van de gordijnen 2 tot 4 weken zou gaan duren. De voortgang van je order kun je prima volgen in je Veneta account en je wordt door Veneta prima op de hoogte gehouden wanneer je gordijnen in productie worden genomen en wat de verwachte leveringsdatum is. Op woensdag 12 februari kreeg ik al van DPD een mailtje dat mijn gordijnen in 2 grote pakketten de volgende dag bezorgd zouden worden. Ik kon gelukkig via Track en Trace de leverdatum verplaatsen naar maandag 17 februari. Dit kwam mij namelijk beter uit. Helaas werd op 17 febr. door DPD maar 1 van de 2 pakketten bezorgd. Het is dat ik de DPD App. had gedownload anders had ik nooit kunnen zien waarom het andere pakket niet bezorgd kon worden. Het adres klopte namelijk niet. Ik heb gelijk DPD opgebeld. Het bleek namelijk dat mijn huisnummer ontbrak op het pakket. Met wat vertraging door DPD is gelukkig mijn 2e pakket op donderdag 20 februari thuis bezorgd. Ik ben heel blij met mijn 6 mooie zware verduisterende gordijnen. Prima kwaliteit. Fabio is een hele prettige adviseur, die prima advies geeft en alles op een rustige manier uitlegt. Ik zou Fabio echt aanraden als adviseur. Ook zou ik het aanraden om via een adviseur bij Veneta.com gordijnen te laten maken.

Opvallende sterke punten:

Prima kwaliteit verduisterende gordijnen en snelle levering!

Score voor Veneta: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: