Wij hebben een afspraak ingepland met een adviseur vanwege een 3 delig draaikiep raam waarbij wij niet wisten wat we hier het beste mee konden doen. Wij wilde heel graag houten Jaloezieën. Lange gordijnen wilde ik niet meer. Onze afspraak was met Stan en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Al snel kwamen we tot de conclusie dat we aan het vaste raam voor de houten Jaloezieën konden gaan maar voor de andere kant niet. Hier hebben we gekozen voor een prachtige inbetween. Alles hangt en ondanks het feit dat ik super sceptisch was om aan 2 ramen verschillende raam decoratie te kiezen ben ik heel blij dat we hiervoor zijn gegaan. Stan weet absoluut waar die het over heeft. Denkt graag met je mee. Is ontzettend vriendelijk en goed in zijn werk. Als ik via internet had besteld had ik voor alles de verkeerde opties gekozen zoals kleinere lamellen, een band ipv koord en noem maar op. Na zijn advies en uitleg ben ik dus voor precies het tegenovergestelde gegaan en achteraf heel erg blij om. Kortom: een dikke 10 van ons!
Opvallende sterke punten:
De gordijnen en lamellen zijn van top kwaliteit. En de adviseur was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Zonder hem hadden we waarschijnlijk spijt gehad van onze bestelling.