Veneta

Kwaliteit

Wendy De Meyer

Zeer slecht, het product werd met een gebrek geleverd, ze geven zogezegd garantie op uw bestelling. Ik heb het gebrek meteen na levering gemeld. Hun oplossing was dat ik het zelf moet maken, terwijl ik hier geen verstand van heb. Conclusie, geen garantie op de bestelde artikelen en geen klantenservice. Ik raad dit bedrijf aan niemand aan.

Opvallende sterke punten:

Bestelling werd snel geleverd

Reactie Veneta:

Beste Wendy,
Ik begrijp dat dit een vervelende situatie voor je is, en ik wil je verzekeren dat we onze uiterste best doen om dit samen met jou op te lossen.

We bieden graag garantie en vervangen met plezier je gordijn indien het product daadwerkelijk defect blijkt te zijn.

Om de situatie duidelijker in kaart te brengen en intern bij onze fabriek aan te tonen of het gordijn inderdaad defect is, hebben we nog enkele gegevens van je nodig. Ik wil je daarom vragen om de voorgestelde reeds doorgestuurde stappen te proberen en ons de gevraagde foto’s door te sturen. Hiermee kunnen we bepaalde problemen uitsluiten en beoordelen of er echt sprake is van een defect. Mocht dit zo zijn, dan kijken wij samen naar een passende oplossing.

Alvast bedankt voor je medewerking en begrip.
Jeroen - Veneta.com

Score voor Veneta: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: