Veneta

Kwaliteit

Meriam van der Logt

Wij wilden graag een afspraak, die overigens zeer makkelijk te maken was, ivm het op laten meten en te later monteren. Ondanks dat Veneta wel de garantie geeft dat als je het toevallig niet goed opgemeten hebt je een nieuw artikel krijgt, wilden wij het geheel uit handen geven (zo hoeft er niets weer opnieuw besteld en gemaakt te worden en is het toch ook beter voor het milieu
Zeer vriendelijke medewerker van Veneta die op de dag van de afspraak een paar keer telefonisch contact opnam om toch redelijk nauwkeurig te laten hoe laat hij er zou zijn.
Wij wisten al wel wat we wilden (kleur enz) maar wij stonden open voor advies, hij heeft alles opgemeten, advies gegeven en uiteindelijk een offerte gemaakt
Eerlijk is eerlijk het was een hele prettige medewerker die ècht wel weet waar hij voor staat.
Inmiddels zijn de gordijnen binnen en die hangen al! Prachtige kleuren, zeer netjes afgewerkt en er dus erg tevreden mee. Nu wachten we op de duo rolgordijnen die ze nèt voor het nieuwe jaar komen monteren.
Zeer zeker aan te raden!! En inmiddels ook al gedaan bij familie ;-)

Opvallende sterke punten:

Meedenkend, zeer vriendelijk, behulpzaam, goed van kwaliteit

Score voor Veneta: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: