Ik heb plissé gordijnen besteld, maar toen onze klusjesman ze kwam ophangen bleke ze te kort te zijn. Gemaild en gebeld naar de verkoopadviseur maar die heeft niets meer laten horen. Klantenservice gebeld maar die ga aan dat ik nog minstens 3 werkdagen geduld moest hebben om teruggebeld te worden . Nadat ik zelf nog een keer contact heb opgenomen blijkt het wel mogelijk dat ze een meer ervaringen adviseur sturen. Deze komt volgende week. Ondertussen al aardig wat geld uitgegeven aan gordijnen en klusjesman maar een maand later hangen de gordijnen nog steeds niet. Ik ben dus niet hee posotief
Opvallende sterke punten:
Ze hebben beloofd om soepel te zijn als t product niet deugt of niet bevalt, daar heb ik nu m’n hoop op gevestigd
Reactie Veneta:
Beste Annemarie,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Natuurlijk niet fijn om te lezen dat de eerste inmeting niet goed is verlopen. We hebben dan ook het volste vertrouwen erin dat bij de nieuwe afspraak het juiste wordt ingemeten en je snel van de raamdecoratie kan gaan genieten.
Mochten we in de tussentijds nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we graag van je.
Desiree - Veneta.com