Zeer slechte ervaringen met levering. Vervoerder belt zelf dat hij voor de deur staat want ik heb geen want mail gekregen van rails. En moet dus een tweede keer komen om te leveren...
Eerste deel van de Gordijnen staat voor de deur ( juni) zonder enig berichten tweede deel moet ik gaan afhalen in een shop.
Terwijl de levering rond 9 juli gepland is. En ik via een bericht de levering zelf zou kunnen regelen.
Echte hulp bij het opmeten was er ook niet
Je moet gewoon alles zelf doen en verdeel geduld hebben wil je iemand te pakken krijgen!
Opvallende sterke punten:
Gratis stalen
Reactie Veneta:
Update 29/8/24
Fijn om te horen dat alles inmiddels is opgelost! Onze adviseur heeft ons laten weten dat je tevreden bent met de afhandeling, en daar zijn we blij om. Als klein gebaar van dank hebben we een boeketje bloemen naar je toegestuurd; hopelijk is het goed aangekomen en heb je ervan kunnen genieten!
We waarderen je feedback enorm en zijn je dankbaar voor je geduld en medewerking. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals bedankt en een fijne dag verder!
Jeroen - Veneta.com
Beste Ellen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Natuurlijk ontzettend vervelend om te lezen dat er zo met je raamdecoratie is omgegaan door de vervoerder. Dat is zeker niet volgens onze afspraken.
We hebben bericht naar je adviseur uitgezet om nog even contact met je op te nemen om te kijken wat we nog voor je kunnen betekenen.
Fijne dag!
Jeroen -Veneta.com