Veneta

Kwaliteit

Vision Custom Publishing / Lorenzo Ledel

Ik heb voor zo ongeveer het hele huis diverse soorten jaloeziën besteld bij Veneta en ik moet zeggen, dat is voor relatief weinig geld een enorme upgrade voor het appartement. De website van Veneta is duidelijk, en waar wellicht enige uitleg of nadere duiding gewenst is krijg je direct een duidelijk antwoord, per e-mail of per telefoon. Ik kreeg een vast contactpersoon, Laura Lenderink, en dat is net alsof je een vriendin aan de telefoon hebt. Alle tijd, alle kennis in huis en enorm klantvriendelijk. Alhoewel de meetinstructies op de site superduidelijk zijn en dus bepaald geen rocket science, heb ik toch een mega-vergissing gemaakt (ik moet dat soort dingen ook niet zelf doen) en die wordt kosteloos hersteld. Ongelooflijk maar waar. Overigens heb ik later een erker door het bedrijf laten opmeten, want ik dacht dat ik daarmee sowieso wel de fout zou ingaan. En ook dat opmeten geschiedt kosteloos, en ook nog eens vrijblijvend: je hoeft niet meteen de order te tekenen maar kan gewoon nog even wachten. Ik ben enorm tevreden en ik word er ook echt blij van - dit is een soort ondernemerschap waar ik van houd.

Opvallende sterke punten:

Service, klantvriendelijkheid, policy.

Score voor Veneta: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: