Dag Joep, Na het bezoek van van de medewerker en de vele optimistische mails van Veneta viel de werkelijkheid nog al tegen. Zelf ophangen was volgens de medewerker geen enkel probleem en dat werd in de instructiefilmpjes bevestigd. De werkelijkheid was anders. Dagen zijn we met 15 plissé gordijnen bezig geweest. Wat een geklooi: het uitmeten en vastzetten van de klemmen op hardhouten kozijnen, het gepriegel met de schoentjes, het wegwerken van de knoopjes van de koorden (is niet gelukt), enz. Bovendien was niet alles goed opgemeten. We hebben extra latten moeten aanbrengen omdat de gordijnen niet over de ventilatieroosters gaan en sloten moeten veranderen omdat de gordijnen ook hier niet overheen gaan en het met deurkruk verlenging niet ging (alleen als we volledig nieuwe sloten zouden aanbrengen). We hadden ook een rolgordijn. Dat hing zonder problemen in enkele minuten. Waarom is ons niet geadviseerd rolgordijnen te nemen in plaats van ons op de weg van het geklooi en gepriegel van de plissé gordijnen te zetten. Het mag duidelijk zijn: Veneta hoeven we voorlopig niet meer.
Opvallende sterke punten:
Naar aanleiding van mijn vorige review waarin ik een aantal kritische opmerkingen maak heeft Veneta contact met me opgenomen. Dat waardeer ik. We hebben de de kritiek punten doorgenomen en geconcludeerd dat we inzet eerste gesprek meer aandacht hadden moeten besteden aan de implicaties van plaats en het monteren van de gordijnen. Dan waren de verwachtingen duidelijker geweest en had ik eventueel andere maatregelen kunnen nemen voor het monteren. Veneta heeft als coulance een hulpstuk voor het openen en sluiten van de gordijnen gestuurd. Ook dat waardeer ik. Wat mij betreft is de zaak naar tevredenheid afgewerkt.