Veneta

Kwaliteit

M ten have

Eerder goede ervaring bij luxaflex maar bij de recente shutters is het misgegaan met meten, niet waterpas waardoor vastlopende shutter. Opnieuw besteld en afgelopen maandag bleek het weer niet goed. De monteur gaf zelf aan dat ik een ander venster geadviseerd had moeten krijgen. Nu voor de derde keer opnieuw besteld en kan weer 2,5 maand wachten. Niemand heeft even gebeld voor excuses of afstemmen van tijdlijnen. Ik baal als een stekker over onpersoonlijke afhandeling en 3x fout advies/ levering.

Opvallende sterke punten:

Via email, afspraken maken, monteurs allemaal vriendelijk. Maar niet pro actief en in een keer goed. Voor 2000 euro had ik echt meer verwacht!

Reactie Veneta:

Goedemorgen,
Bedankt voor je review, wat vervelend te lezen dat je ervaring met ons niet zo prettig is als dat je had gehoopt naar aanleiding van je eerdere bestelling.
Gelukkig heb je inmiddels contact gehad met je adviseur. Zij heeft je gebeld naar aanleiding van je review, i.v.m. haar vakantie heeft zij jou nog niet eerder gebeld. In haar vakantie had ze al wel vast je nieuwe order geplaatst zodat dit in ieder geval geen vertraging op zou lopen.
We begrijpen dat jij baalt van deze situatie. We gaan er voor zorgen dat je zo snel mogelijk een passende shutter krijgt & in de tussentijd kan je met vragen natuurlijk altijd terecht bij je adviseur.
Excuus voor alle ongemak.
Jennifer - Veneta.com

Score voor Veneta: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: