Veneta

Kwaliteit

Jan 65

Goed product, wel lange levertijd. Luxaflex zieter goed uit. Jammer dat de montage instructie niet in 2 versies is gemaakt op de dag en in de dag. Daardoor was ik zoekende naar de zijkapjes voorde sierrand, die er niet bijzaten en in de dag niet nodig bleken te zijn. Het monteren van deze sierrand bleek niet mogelijk doordat ook hiervoor de instructies niet klopten. Het moestbij de koorden, maarer waren 6 koorden en 5 bevestigingspunten op de sierrand die nietcorrespondeerden, ikheb de sierrand dus maarweggelaten watgeen groot probleem is.

Opvallende sterke punten:

Netjes

Reactie Veneta:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw tijd!
De gordijnen had u natuurlijk heel vlot binnen en inderdaad de levertijd op onze jaloezieën is momenteel wat langer: https://www.veneta.com/klantenservice/levertijd/nl/page/1936/?sqr=levertijd
Fijn dat toen alles geleverd werd u wel blij was met het geen geleverd! Alleen jammer van de kooflijst natuurlijk....
Goed dat ik u even gesproken heb daarnet. Natuurlijk vinden we het fijn dat u aangeeft vooral heel blij te zijn met uw nieuwe jaloezie. Zoals beloofd leveren we met alle plezier een nieuwe kooflijst want dat zijn net de puntjes op de i.
Bedankt voor uw feedback wat betreft de handleiding, dit heb ik intern gedeeld & een fijne jaarwisseling gewenst!
Jennifer - Veneta.com

Score voor Veneta: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: