Erg tevreden met de producten, minder tevreden met de service. De accountmanagers die in mijn huis zijn gekomen om advies te geven en de gordijnen in te meten waren super aardig en behulpzaam, alleen over de rest ben ik eigenlijk niet zo tevreden. Twee keer opnieuw nieuwe rvs koordjes gekregen voor mijn rolgordijnen en vouwgordijnen en steeds de verkeerde lengte, dat uiteindelijk een monteur ze zelf maar heeft afgeknipt voor mij toen hij mijn hanggordijnen kwam ophangen. Super tof van hem, maar erg slecht dat ik 2x verkeerde koordjes heb ontvangen. Daarnaast waren mijn hanggordijnen verkeerd ingemeten, dat kan gebeuren, maar als ik dan nieuwe hanggordijnen krijg en ik zelf erachter aan moet gaan dat er een monteur moet komen om ze op te hangen vind ik gek. Ik heb er tenslotte voor betaald dat een monteur ze kwam ophangen. En dan ben ik al bijna een week aan het wachten op een afspraak met de monteur en wordt er 2x aan de telefoon gezegd 'ja we krijgen even geen contact met de monteur dus we zullen u terug bellen'. En dan moet ik vandaag alsnog weer zélf bellen omdat ik nog niet ben teruggebeld. Dus ik bel vandaag terug en je raadt het al, 'we krijgen geen contact dus we bellen je terug'. Is dit een grap? Ik begrijp het niet zo goed en ben er behoorlijk klaar mee. Ik had echt meer verwacht van Veneta...
Opvallende sterke punten:
Reactie Veneta:
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat we je tot nu toe niet blij hebben kunnen maken. Het is bij onze collega's van de planning ontzettend druk dus het kan inderdaad een aantal dagen duren voordat je wordt terug gebeld.
Nu was het voor jou niet helemaal duidelijk dat je adviseur juist zelf langs zou komen en je hem had kunnen bellen als je gordijnen binnen waren. Dit heeft hij je willen aanbieden als extra service. Hij had je op deze manier snel kunnen helpen omdat ook hij weet dat het momenteel bij de planning extreem druk is.
Gelukkig hebben jullie inmiddels contact & is hij zelfs al langs geweest. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat jij straks kan genieten van mooie gordijnen!
Excuus voor het ongemak en de verwarring.
Jennifer - Veneta.com