Veneta

Kwaliteit

Arie

FANTASTISCH BEDRIJF!! zoals je ziet met hoofd letters
Ik heb hier voor 2 ramen: duo gordijnen besteld, maar door mijn eigen stomme fout (niet goed gemeten) kwam ik er achter toen ze binnen kwamen dat ik niet goed gemeten had, heb toen contact op genomen kreeg een super nette telefoniste en kreeg te horen dat ze hiervoor voor nieuwe zouden zorgen (met de juiste maat, die ik dan ook zelf opnieuw moest inmeten) en zo gezegd hebben ze zo ook gedaan, met wederom je goed te informeren hoe de status van je bestelling verloopt van je bestelde producten. Wederom producten binnen gekregen en kan ik niet anders zeggen dat levering zo als gezegd op tijd was, top kwaliteit materiaal, en super eenvoudige montage. Moest dan wel de fout gemeten zelf retourneren maar dat is me eigen fout. kreeg van deze super vriendelijke en aardige telefoniste een super behandeling hoe te doen om te retourneren. (ps nogmaals dank esmee) . Kennissen en vrienden hebben vanwege de service en kwaliteit al aan mij gevraagd voor de naam van dit bedrijf , die ik dan ook door verwezen heb.

Tot de volgende Bestelling goet Arie

NOGMAALS FANTASTISCH BEDRIJF!!!!!!!

Opvallende sterke punten:

Service en kwaliteit

Score voor Veneta: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: