Ik heb helaas meerdere negatieve ervaringen ondervonden met Veneta. De hoge scores die worden gegeven kan ik helaas niet beamen.
Korte opsomming van de plussen en minnen;
Pluspunten:
-advies bij je thuis in deze Corona periode als prettig ervaren. De adviseur heeft kennis van zaken.
-aftersales zijn goed. Gezien de issues die ik heb ondervonden wordt er door de adviseur keurig gereageerd en meegedacht voor een oplossing.
Minpunten:
-problemen ondervonden met transporteur Dynalogic. Meerdere malen bezorgdata ontvangen, waarbij er 2x niets is geleverd.
-Bij eerste levering zijn er beschadigde pvc jaloezieën geleverd.
-Pvc jaloezieën trekken krom als de zon op de pui staat na meerdere warme dagen. Bizar als je nagaat dat het raambekleding is. Hierdoor verwacht je niet dat ze krom trekken bij warme dagen.
-de zijkanten van de pvc jaloezien zijn niet in kleur afgewerkt. Als je zijlichten hebt met openslaande deuren is dit dit geen gezicht. Conclusie is dat de pvc jaloezieën echt ondermaats zijn qua kwaliteit. Veneta heeft de pvc jaloezieën kosteloos omgewisseld voor houten jaloezieën. Dit is een hele verbetering.
-afhankelijk van de situatie kan je een cooflijst bestellen die doorloopt naar de zijkant van de bak. Stel dat je er van de zijkant op kijkt, zie je de bak. Dit is niet mooi. Als ik er niet zelf over begonnen was was deze optie ook niet ter sprake gekomen.
Opvallende sterke punten:
-de oplossingbereidheid bij de ondervonden problemen.
Reactie Veneta:
Dag Remco,
Wat vinden we het jammer te lezen dat we bij jou geen 8'en of 10'en scoorden.
We willen je wel bedanken voor het delen van je feedback. Voor ons natuurlijk belangrijk om te weten waar het beter kan én door je probleem met ons te delen kunnen we ook op zoek naar de oplossing voor jou.
We vinden het dan ook fijn te lezen dat je gesprek met de adviseur fijn was én zijn blij dat je ook nu, met je gemelde problemen, bij de adviseur terecht kon. Ik heb van hem begrepen dat je blij bent met de geboden oplossing. We wensen je dan ook heel erg veel plezier van je nieuwe raamdecoratie!
Je hebt op onze producten 8 jaar fabrieksgarantie dus mocht er in de toekomst wat zijn? We gaan er niet van uit, maar zoals je hebt gemerkt we helpen je graag!
Jennifer - Veneta.com